Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το «Le Grand Rendez-Vous»

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το «Le Grand Rendez-Vous»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το «Le Grand Rendez-Vous»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετά από τρεις εβδομάδες αναμονής η Ferrari έδωσε στη δημοσιότητα το «Le Grand Rendez-Vous» του Claude Lelouch!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τη… συνέχεια του θρυλικού «Rendez-Vous» που γυρίστηκε το 1976 με πρωταγωνίστρια μία Ferrari 275 GTB – ή έστω τον βρυχηθμό του κινητήρα της. Σε εκείνη την ιστορία, ο οδηγός καλούνταν να κάνει μία τρελή κούρσα εν μέσω κίνησης (αν και μάλλον πολύ πρωινή ώρα) στην καρδιά του Παρισιού καταλήγοντας στα σκαλοπάτια της Sacré-Coeur.

Αυτή τη φορά το σκηνικό μεταφέρεται στο Πριγκιπάτο του Μονακό, πρωταγωνίστρια ήταν η Ferrari SF90 Stradale ενώ αποκαλύπτεται ο οδηγός, που δεν είναι άλλος από τον πιλότο της Scuderia στον μαγικό κόσμο της Formula 1, Charles Leclerc.

Advertisement
Advertisement

Ήταν το πρώτο γύρισμα στην Κυανή Ακτή μετά το Lock down εξ αιτίας της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19 και έγινε την ημέρα που θα διεξαγόταν το Grand Prix του Μονακό.

Επιστρατεύτηκαν 17 άτομα ως επιτελείο των γυρισμάτων, τα οποία έγιναν με 6 iPhone 11 Pros, 9 GoPro και μία κάμερα Sony Venice. Παράλληλα, από το Μαρανέλο ταξίδεψαν 6 τεχνικοί για να φροντίσουν την «Ιταλίδα».

Παρότι οι βόλτες υψηλών ταχυτήτων μίας SF90 Stradale αποτελούν πάντα συναρπαστικό θέαμα, το τελικό αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον απογοητευτικό. Δίχως ξεκάθαρο σενάριο, δίχως έμπνευση, δίχως ίχνος όσων έκαναν το «Rendez-Vous» τόσο ξεχωριστό. Το μόνο στοιχείο που ξεχωρίζει, είναι η εγγονή του Lelouch, η Rebecca Blanc-Lelouch που έχει το δικό της ρόλο στο σύντομο φιλμ.

Advertisement

Δείτε περισσότερα πατώντας play…

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Πως γυρίστηκε το πολυαναμενόμενο Le Grand Rendez Vous (video)

Μία Lancia Delta “BastardA” γυρνοβολάει στη Νέα Υόρκη (video)

Claude Lelouch : Το μυστικό του Ραντεβού

Advertisement