Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το Audi e-tron GT Concept

Ελλάδα 20:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Audi e-tron GT Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το Audi e-tron GT Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λίγο μετά τις πρώτες επίσημες αν και καμουφλαρισμένες εικόνες και λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του στο Λος Άντζελες, το Audi e-tron GT Concept αποκαλύπτεται καθώς διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Οι εικόνες αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του IISole24Ore, το οποίο αποκάλυψε και τα πρώτα επίσημα στοιχεία για το ηλεκτρικό σπορ σεντάν της γερμανικής μάρκας!

Έχει μήκος 4.96 μέτρα, πλάτος 1.96 και αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Audi Sport με την «αδερφή» Porsche. Πατάει άλλωστε στην ίδια πλατφόρμα με την ηλεκτρική Taycan ενώ μοιράζονται και τις ίδιες μπαταρίες.

Advertisement
Advertisement

Ως… πρωτότυπο διαθέτει αρκετά επιθετική εμφάνιση, με χαρακτηριστική εξαγωνική γρίλια, με το λογότυπο e-tron στη βάση της, Matrix LED προβολείς με επίσης αρκετά εντυπωσιακό design, σμιλεμένο καπό ενώ η γενικότερη σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα είναι αρκετά σπορτίφ, με μεγάλους αεραγωγούς.

e-tron-gt-concept-h640

Advertisement

Στο πλάι εκτός από τις ιδιαίτερες ζάντες 22 ιντσών και τις ποδιές στη βάση, είναι χαρακτηριστική η απουσία χειρολαβών. Η οροφή «βουτάει» προς τα πίσω εξασφαλίζοντας χαρακτήρα κουπέ.

e-tron-gt-concept-b640

Advertisement

Το πίσω μέρος δεν υστερεί καθόλου σε κάλλη, με χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή που απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη, με τον εντυπωσιακό διαχύτη να συμπληρώνει την εικόνα.

e-tron-gt-concept-g640
Το Audi e-tron GT Concept είναι ένα πραγματικό GT καθώς η ισχύς του είναι στα 434 kW, πράγμα που μεταφράζεται σε 590 PS! Θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια για να μάθουμε τις ακριβείς τιμές σε ότι αφορά στην επιτάχυνση 0-100 km/h αλλά και την αυτονομία του μοντέλου που υπενθυμίζουμε, είναι σε πρωτότυπη μορφή και σε μορφή παραγωγής θα το δούμε το 2020.

e-tron-gt-concept-i640

Advertisement

Όσο για το εσωτερικό, οι Γερμανοί προσπαθούν να βρουν ισορροπία ανάμεσα στο μινιμάλ σχεδιασμό αλλά και όλες τις απαιτούμενες λειτουργίες για ένα όχημα του σήμερα και του αύριο. Ο πίνακας οργάνων που βρίσκεται πίσω από το σπορ τιμόνι που έχει επίπεδη βάση και κορυφή και είναι ντυμένο με Alcantara, είναι ψηφιακός και παρέχει πληθώρα πληροφοριών.

e-tron-gt-concept-e640tall

Μία μεγάλη οθόνη βρίσκεται και στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, όπου όλα είναι χαρακτηριστικό πως είναι στραμμένα προς τον οδηγό. Οι λειτουργίες ελέγχονται και μέσω φωνητικών εντολών ενώ αναμένεται να ενσωματώνει τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3.

Περισσότερα, στην επίσημη αποκάλυψή του…