ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το 370Z Nismo με τα 344 PS

Ελλάδα 9:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 370Z Nismo με τα 344 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το 370Z Nismo με τα 344 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετά το Juke, το 370Ζ γίνεται το δεύτερο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της Nissan που δέχεται τις «περιποιήσεις» της Nismo. Διαθέσιμο αποκλειστικά με το coupe αμάξωμα, παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στη Βαρκελώνη, πριν την πρεμιέρα για το κοινό στις αρχές Μαρτίου, στη Γενεύη. Οι επεμβάσεις στο V6 κινητήρα των 3,7 lt. είχαν ως αποτέλεσμα η μέγιστη ισχύς να ανέβει από τα 328 στα 344PS και η ροπή από τα 37 στα 37,8 kgm. Το 370Ζ Nismo φέρει 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και χρειάζεται μόλις 5,2 sec για να φθάσει από στάση στα 100 km/h.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίαση της μύτης στο πισωκίνητο ιαπωνικό coupe εξυπηρετεί εκτός από το αισθητικό κομμάτι και τη βελτίωση της ροής του αέρα κάτω από το αυτοκίνητο, όπως και η πίσω αεροτομή. Οι μηχανικοί της Nismo, της θυγατρικής της Nissan με αποστολή τις αγωνιστικές δραστηριότητες αλλά και τις βελτιώσεις στα μοντέλα του Ιάπωνα κατασκευαστή, επενέβησαν στην ανάρτηση και το πλαίσιο για ακόμη πιο sport συμπεριφορά.

Οι 19άρες ζάντες της Nismo με τις 5 ακτίνες αποκαλύπτουν τις βαμμένες κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Στο εσωτερικό τον τόνο δίνουν το τιμόνι με επένδυση από δέρμα και αλκαντάρα και τον κόκκινο δακτύλιο στο πάνω μέρος, τα πλήρως ηλεκτρικά sport καθίσματα με τις κόκκινες ραφές.[nggallery id=1762]