Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Φρεσκάρισμα και νέος diesel για το Astra

Ελλάδα 3:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φρεσκάρισμα και νέος diesel για το Astra

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Φρεσκάρισμα και νέος diesel για το Astra

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το πιο γρήγορο Astra με κινητήρα diesel. Ο 2.0 BiTurbo CDTI, τον οποίο γνωρίζουμε από το Insignia, αποδίδει 195 PS και 40,8 kgm ροπής (διαθέσιμης από τις 1.750 έως τις 2.500 rpm). Θα είναι διαθέσιμος με το 5θυρο, το Sports Tourer και το GTC. Επίσης αναβαθμίζεται ο 1.4 turbo με τα 140 PS, με λειτουργία overboost που αυξάνει τη μέγιστη ροπή από τα 20,4 στα 22,4 kgm.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, ανανεώνεται ελαφρώς το 5θυρο και το station wagon αμάξωμα του Astra. Η μάσκα έχει αλλάξει στα πρότυπα του τρίθυρου GTC και έχει τοποθετηθεί πιο χαμηλά, ενώ έχουν τοποθετηθεί και νέοι προβολείς ομίχλης. Διαφορετικής σχεδίασης είναι ο πίσω προφυλακτήρας, κυρίως στο τμήμα που φιλοξενεί την πινακίδα κυκλοφορίας. Τόσο στο 5θυρο Astra όσο και στο Sports Tourer, έχει τοποθετηθεί μία μπάρα χρωμίου κάτω από την πινακίδα.

Στο εσωτερικό του 5θυρου μοντέλου, του Sports Tourer αλλά και του προσφάτως αποκαλυφθέντος sedan, έχουν χρησιμοποιηθεί νέα υλικά και διαφορετικό φινίρισμα. Στις εκδόσεις BiTurbo οι κόκκινες ραφές στα καθίσματα, το τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων και το εσωτερικό των θυρών δημιουργούν αντίθεση με το μαύρο δέρμα. Επίσης, το κάτω μέρος της στεφάνης του τιμονιού είναι επίπεδο. Στο επίπεδο εξοπλισμού Sport, στάνταρ είναι νέες 17άρες ζάντες, ενώ προαιρετικά διατίθενται και 18 ή 19 ιντσών.[nggallery id=171]