Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Corsa με πακέτο Switch

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Corsa με πακέτο Switch

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Corsa με πακέτο Switch

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η έκδοση Color του σουπερμίνι της Opel αποκτά νέα εμφάνιση με το πακέτο Switch, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και με τον 1.4 turbo ecoFLEX με τα 120 PS και σύστημα start/stop. Το συγκεκριμένο Corsa ξεχωρίζει από τις μαύρες λωρίδες στο καπό και την πίσω πόρτα, ενώ στην μαύρη οροφή οι λωρίδες είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος. Το Corsa Color Edition Switch διατίθεται τόσο ως 3θυρο όσο και ως 5θυρο.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν τρεις επιλογές χρωμάτων, μαύρο, κόκκινο και κίτρινο. Η sport εικόνα τονίζεται ακόμη περισσότερο από μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες και ίδιου χρώματος 17άρες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα sport καθίσματα, τα αλουμινένια πεντάλ και το δερμάτινο τιμόνι. Στάνταρ είναι και το sport πλαίσιο, όπως σε όλα τα Corsa Color Edition. Οι τιμές στη Γερμανία αρχίζουν από τα 15.095 ευρώ με τον 1.2 των 70 PS.

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Opel για το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2012 δείχνουν ότι το 18% των τρίθυρων Corsa που πωλήθηκαν στην Ευρώπη ήταν Color Edition, στατιστικό που επιβεβαιώνει ότι ένα μεγάλο τμήμα του κοινού  στρέφεται προς ειδικές εκδόσεις.[nggallery id=211]