Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Audi TT Coupe με πακέτο S line

Ελλάδα 14:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi TT Coupe με πακέτο S line

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Audi TT Coupe με πακέτο S line

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Διαθέσιμο με όλες τις εκδόσεις κινητήρων έως τα 211 PS του 2.0 TFSI είναι το πακέτο S line competition του TT Coupe, με τιμή (στη Γερμανία) στα 4.300 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συνδυαστεί με τον 1.8 TFSI των 160 PS, τον 2.0 TDI των 170 PS και τον 2.0 TFSI των 211 PS.

Advertisement
Advertisement

Στο εξωτερικό οι προσθήκες αφορούν τον προφυλακτήρα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, το διαχύτη, τη σταθερή πίσω αεροτομή στα πρότυπα του TT RS, τα φώτα Xenon plus με LED φώτα ημέρας. Διάφορα μέρη του αμαξώματος είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα, όπως οι εξωτερικοί καθρέπτες και η πίσω αεροτομή. Το TT Coupe S line competition φέρει μαύρες ζάντες 19 ιντσών και ελαστικά διαστάσεων 255/35. Η sport ανάρτηση S line χαμηλώνει το πλαίσιο κατά 10 mm.

Εικόνα S line συναντάμε και στο εσωτερικό, με ειδικές επενδύσεις στις πόρτες, λεπτομέρειες από αλουμίνιο, χρήση δέρματος και sport καθίσματα. Επίσης, όπως TT RS, το δερμάτινο τιμόνι είναι επίπεδο στο κάτω μέρος της στεφάνης. Στα καθίσματα συνδυάζονται επενδύσεις από αλκαντάρα και μαύρο δέρμα με ασημί ραφές, ενώ εμφανίζεται και το λογότυπο S line.[nggallery id=210]