Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο Peugeot 301 και στην Ελλάδα

Ελλάδα 19:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Peugeot 301 και στην Ελλάδα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο Peugeot 301 και στην Ελλάδα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στο Παρίσι – το Σεπτέμβριο – θα κάνει πρεμιέρα το νέο Peugeot 301, ένα μικρομεσαίο οικογενειακό με 4 πόρτες και πλούσιους χώρους. Θα κατασκευάζεται στο Βίγκο της Ισπανίας και οι πωλήσεις του θα αρχίσουν από την Τουρκία το Νοέμβριο. Τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμη αγορές σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα στις οποίες είναι και η ελληνική. Το πλέον πιθανό είναι πάντως να μην κυκλοφορήσει στη δυτική Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Το 301 θα γίνει το δεύτερο μοντέλο στη γκάμα της Peugeot (μετά το 208) με το νέο 3κυλίνδρο 1.2 κινητήρα, η ισχύς του όμως υποχωρεί στα 72 PS. Θα διατίθεται επίσης με σύνολα 1.6 βενζίνης και diesel, 115 και 92 PS αντίστοιχα. Σχεδιαστικά, θυμίζει μία μικρογραφία του 508 τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος, με μικρές αλλαγές στα φωτιστικά σώματα. Αρκετές είναι οι ομοιότητες και στο χώρο των επιβατών, με τα υλικά να αναμένονται πάντως λιγότερο ποιοτικά, ώστε να διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα το κόστος αγοράς.

Το ατού του 301, όπως ισχύει με τις περισσότερες προτάσεις των μικρομεσαίων sedan, είναι οι χώροι. Έχει μήκος 4,44 m, μεταξόνιο 2,65 m και χωρητικότητα πορτμπαγκάζ 506 λίτρα. Ο εξοπλισμός ασφαλείας και άνεσης θα περιλαμβάνει ESP, έως 4 αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, ηχοσύστημα με MP3, θύρα USB και Bluetooth, άνοιγμα του πορτμπαγκάζ με τηλεχειρισμό και σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης.[nggallery id=129]