Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το μικρό sedan Mitsubishi Attrage

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μικρό sedan Mitsubishi Attrage

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το μικρό sedan Mitsubishi Attrage

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η έναρξη παραγωγής του Attrage – όπως βαφτίστηκε το μικρό 4θυρο μοντέλο της Mitsubishi – επισπεύδεται και θα αρχίσει σε λίγους μήνες στην Ταϊλάνδη. Οι πωλήσεις στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας θα ακολουθήσουν τον Ιούλιο, οπότε στην Ευρώπη αναμένεται μέσα στο 2014. Άγνωστο παραμένει αν τελικά θα εισαχθεί και στη χώρα μας, όπως και το 5θυρο σουπερμίνι Space Star. Το τελευταίο ενδέχεται να έρθει τελικά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο.

Advertisement
Advertisement

Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα και μία φωτογραφία του Attrage, το οποίο είναι πανομοιότυπο με αυτό της επεξεργασμένης φωτογραφίας που σας δείξαμε στις αρχές Απριλίου. Ως παγκόσμιο μοντέλο (global car), το μικρό sedan θα έχει την ίδια εμφάνιση σε όλες τις αγορές του κόσμου. Βασίζεται στο πρωτότυπο G4, το οποίο παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία στην έκθεση της Μπανγκόκ.

Επιβεβαιώθηκε ότι κινητήρας θα είναι ο τρικύλινδρος 1.2 MIVEC, ισχύος 80 PS. Θα συνδυάζεται είτε με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) είτε με 5τάχυτο μηχανικό. Στην πρώτη περίπτωση, η μέση κατανάλωση θα είναι στα επίπεδα στο 4,5 lt/100 km.

Όπως και τα υπόλοιπα μικρά sedan, το Attrage θα διακρίνεται για τους πλούσιους χώρους στους πίσω επιβάτες και το μεγάλο πορτμπαγκάζ. Ο κατασκευαστής δε δημοσιοποίησε πάντως περισσότερες λεπτομέρειες.[nggallery id=2622]

Advertisement
Advertisement