Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το εσωτερικό του νέου Forester

Ελλάδα 9:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το εσωτερικό του νέου Forester

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το εσωτερικό του νέου Forester

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα στην αγορά της Ιαπωνίας έκανε η τέταρτη γενιά του Forester και η Subaru δημοσιοποίησε την πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού της ευρωπαϊκής έκδοσης. Το ταμπλό, η κεντρική κονσόλα, ο πίνακας οργάνων και το τιμόνι έχουν επανασχεδιαστεί, συνθέτοντας μία πιο σύγχρονη και ποιοτικότερη εικόνα. Στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, το νέο Forester διατίθεται με 2λιτρο boxer κινητήρα, σε ατμοσφαιρική και υπερτροφοδοτούμενη έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Στις υπόλοιπες αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της ευρωπαϊκής, θα δούμε το νέο 2λιτρο boxer με turbo, ο οποίος εμφανίζει μέγιστη ισχύ 250 PS στις 5.600 rpm και 35,7 kgm ροπής από τις 2.000 έως τις 4.800 rpm. Διαθέσιμος θα είναι και ο 2.5 ατμοσφαιρικός boxer, ισχύος 170 PS και ροπής 24,1 kgm στις 4.100 rpm. Ο πρώτος κινητήρας συνδυάζεται είτε με νέο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με το Lineartronic CVT. Με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων εξοπλίζεται το Forester στην έκδοση 2.5.

Το μήκος του Forester έχει αυξηθεί από τα 4,56 στα 4,6 m, ενώ το μεταξόνιο φθάνει τα 2,64 m (μακρύτερο κατά 2,5 cm). Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, η Subaru υπόσχεται πλουσιότερους χώρους για τους 5 επιβάτες του και τις αποσκευές τους, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.[nggallery id=992]