ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το εσωτερικό του επόμενου C4 Picasso

Ελλάδα 16:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το εσωτερικό του επόμενου C4 Picasso

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το εσωτερικό του επόμενου C4 Picasso

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετά τις φωτογραφίες του αμαξώματος του Technospace, ήρθε η ώρα να δούμε πώς είναι και η καμπίνα των επιβατών. Η Citroen θα παρουσιάσει στη Γενεύη το πρωτότυπο πολυμορφικό, από το οποίο θα προκύψει η επόμενη γενιά του C4 Picasso. Αν και με βάση τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που σας έχουμε δείξει, η σχεδίαση του αυτοκινήτου παραγωγής δεν αναμένεται να διαφέρει, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι και όσον αφορά το ταμπλό.

Advertisement
Advertisement

Το Technospace εξοπλίζεται με μία μεγάλη, 12 ιντσών, οθόνη στο πάνω μέρος του ταμπλό. Σε αυτήν απεικονίζονται όλες οι πληροφορίες ενός συμβατικού πίνακα οργάνων (π.χ. η ταχύτητα κίνησης), αλλά και οι χάρτες του συστήματος πλοήγησης. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει και μία δεύτερη, μικρότερης διαγωνίου, έγχρωμη οθόνη. Φιλοξενεί τα συστήματα ψυχαγωγίας, ενώ θα μπορεί να δείξει φωτογραφίες αλλά και video.

Το concept car έχει μήκος 4,43 m (πλάτος 1,83 m και ύψος 1,61 m) και προσφέρει χώρο αποσκευών με όγκο 537 lt. (έναντι 500 lt. του προηγούμενου Picasso). Ανάμεσα στις εκδόσεις θα υπάρχει και… πράσινη με εκπομπές ρύπων 98 g/km, προφανώς με κινητήρα diesel. Η γκάμα αναμένεται να περιλαμβάνει επίσης το γνωστό 1.6 turbo με τα 156 PS, ενώ ένα επίσης υπερτροφοδοτούμενο σύνολο, χωρητικότητας 1,4 lt., θα αντικαταστήσει τον ατμοσφαιρικό 1.6.

Η Citroen έκανε γνωστό ότι το αυτοκίνητο παραγωγής θα λανσαριστεί στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, οπότε είναι πιθανο η πρεμιέρα του να γίνει το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.[nggallery id=1896]

Advertisement
Advertisement