Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το επόμενο μεγάλο MPV της Honda

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το επόμενο μεγάλο MPV της Honda

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το επόμενο μεγάλο MPV της Honda

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Διπλή παγκόσμια πρεμιέρα επιφύλασσε η Honda στο περίπτερό της στην έκθεση του Πεκίνου. Και ενώ το Concept C αποτελεί τον προπομπό ενός μεσαίου sedan αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, το εικονιζόμενο Concept S είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι αφού φθάσει στη γραμμή παραγωγής (κάποια στιγμή μέσα στο 2013) θα κυκλοφορήσει στις αγορές όλου του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα 5θυρο αμάξωμα ενός όγκου, με φουτουριστική σχεδίαση. Αρχικά θα λανσαριστεί στην Κίνα από την Dongfeng Honda Automobile Co. και στη συνέχεια θα δούμε και την ευρωπαϊκή του έκδοση. Θα εξοπλίζεται με το γνωστό υβριδικό σύστημα ΙΜΑ της Honda και θα έχει εξαιρετικά χαμηλούς ρύπους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από αυτό θα προκύψει ο διάδοχος του Odyssey. Αν επαληθευθούν, το εσωτερικό θα έχει 7θέσια διάταξη. Το εσωτερικό του θα διακρίνεται για τους πλούσιους χώρους, ενώ και ο όγκος του πορτμπαγκάζ θα είναι άνω του μέσου όρου της κατηγορίας του. Δεν αποκλείεται πάντως να αποτελέσει και τη σχεδιαστική έμπνευση για το επόμενο Jazz.[nggallery id=46]