ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στα σχέδια η ανοικτή Mulsanne

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα σχέδια η ανοικτή Mulsanne

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στα σχέδια η ανοικτή Mulsanne

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σε ελάχιστους προσκεκλημένους της στην έκθεση Pebble Beach Concours d’Elegance, στο Μοντερέι της Καλιφόρνια, επέλεξε να δείξει η Bentley την Mulsanne Convertible Concept. Φωτογραφίες δεν ελήφθησαν από την παρουσίαση, αλλά αντ’ αυτού η εταιρεία κατασκευής υπερ-πολυτελών αυτοκινήτων έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά σκίτσων του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η Mulsanne Convertible Concept βασίζεται στο sedan αμάξωμα και φέρει υφασμάτινη οροφή. Μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες, σε ανεξάρτητα καθίσματα, ενώ η σχεδίαση του εσωτερικού παραπέμπει σε πολυτελή, ταχύπλοα, σκάφη. «Το ανοικτό πρωτότυπο μοντέλο θα ενισχύσει την εικόνα της Mulsanne, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει στην επέκταση της επιρροής της Bentley σε νέες και αναπτυσσόμενες αγορές», σχολίασε ο Πρόεδρος της θυγατρικής του Ομίλου Volkswagen, Βόλφγκανκ Ντουρχάιμερ.

Δε δόθηκαν λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του concept, όμως λογικά την ισχύ προσφέρει ο V8, χωρητικότητας 6,75 lt. και απόδοσης 512 PS, ο κινητήρας δηλαδή της κλειστής Mulsanne.[nggallery id=330]