ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα στη Γενεύη για το 500 GQ

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα στη Γενεύη για το 500 GQ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα στη Γενεύη για το 500 GQ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το συγκεκριμένο Fiat δεν ξεφυλλίζεται βέβαια αλλά οδηγείται, αν και το όνομά του παραπέμπει στο διάσημο ανδρικό περιοδικό Gentlemen’s Quarterly, ή GQ. Οι Ιταλοί συνεχίζουν λοιπόν να λανσάρουν ξεχωριστές εκδόσεις του πετυχημένου αυτοκινήτου πόλης και για την ελβετική πόλη προετοίμασαν το 500 GQ. Στις εκθέσεις της Fiat θα βρίσκεται από το προσεχές καλοκαίρι.

Advertisement
Advertisement

Η ειδική έκδοση βασίζεται στο 500S – το οποίο διατίθεται ήδη στη χώρα μας – και εξωτερικά ξεχωρίζει από τη διχρωμία ανθρακί-γκρι, το σήμα «GQ» στη μεσαία κολώνα, τα ιδιαίτερα καλύμματα των καθρεπτών, τις αποκλειστικές 16άρες ζάντες αλουμινίου αλλά και τις βαμμένες πορτοκαλί δαγκάνες των φρένων (μόνο με τον 1.4 100 PS). Το πορτοκαλί χρώμα εμφανίζεται και στην καμπίνα των επιβατών, τόσο στο λογότυπο «500» στο ταμπλό όσο και στις ραφές των δερμάτινων καθισμάτων. Τα αλουμινένια πεντάλ και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων ολοκληρώνουν την sport εικόνα.

Το 500 GQ είναι διαθέσιμο ως τρίθυρο όσο ως convertible και μπορεί να συνδυαστεί με τους κινητήρες 1.2 69 PS, 0.9 TwinAir 85 PS, 1.4 100 PS αλλά και με τον diesel 1.3 MultiJet 95 PS (όλοι με μηχανικό κιβώτιο).[nggallery id=1930]