Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πράσινη και… δαγκώνει

Ελλάδα 16:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πράσινη και… δαγκώνει

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πράσινη και… δαγκώνει

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με αριθμό παραγωγής 6.328 από τις 6.331 μονάδες που πωλήθηκαν σε όλο τον κόσμο, η συγκεκριμένη BMW 1Μ Green Mamba είναι ιδιαίτερη. Όχι βέβαια για τα μηχανικά της μέρη, αλλά για την ξεχωριστή της εμφάνιση. Βγήκε τον περασμένο μήνα από το εργοστάσιο της βαυαρικής εταιρείας στη Λειψία και εκτίθεται για λίγο καιρό στο BMW Welt, στο Μόναχο, πριν βρει τη θέση της στο γκαράζ του ιδιοκτήτη της.

Advertisement
Advertisement

Ο πλούσιος και μάλλον εκκεντρικός κάτοχος της 1Μ, ήθελε ένα ακόμη πιο μοναδικό αυτοκίνητο και απευθύνθηκε στο τμήμα BMW Individual. Βαμμένη στην πράσινη απόχρωση Java Green, η εικονιζόμενη 1Μ φέρει μαύρες λωρίδες οι οποίες διατρέχουν το καπό – όπου αναγράφεται το «green mamba» – την οροφή και την πόρτα του χώρου των αποσκευών. Ξεχωρίζει επίσης για το μαύρο πλαίσιο της μάσκας, τις σκουρόχρωμες απολήξεις της εξάτμισης και τις ζάντες της M3 GTS.

Σύμφωνα με το site http://www.bimmertoday.de/ που έκανε την αποκάλυψη, αλλαγές στον 3λιτρο κινητήρα των 340 PS δεν υπάρχουν, μη νομίζετε όμως ότι η τιμή της δεν εκτοξεύτηκε. Το χρώμα κόστισε επιπλέον 4.300 ευρώ, οι τροχοί 1.200 ευρώ και οι μαύρες λεπτομέρειες άλλα 3.600 ευρώ.

 

Advertisement
Advertisement

[nggallery id=263]