ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πιο sport εμφάνιση για τη BMW 6

Ελλάδα 13:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιο sport εμφάνιση για τη BMW 6

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πιο sport εμφάνιση για τη BMW 6

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Όψη Μ6 προσφέρει η BMW σε όλα τα αμαξώματα της Σειράς 6, ανεξαρτήτως κινητήρα, με την έκδοση M Sport. Θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον προσεχή Ιούλιο τόσο για την Coupe, όσο για την Convertible και την Gran Coupe. Οι επεμβάσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το αεροδυναμικό πακέτο της Μ, ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών, προβολείς ομίχλης LED, σκούρο περίγραμμα στα παράθυρα, μαύρες δαγκάνες φρένων και σκούρες απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Τα ξεχωριστά στοιχεία στην καμπίνα των επιβατών περιλαμβάνουν δερμάτινο τιμόνι και μαρσπιέ με το λογότυπο της M, sport καθίσματα με αλκαντάρα και δέρμα νάπα, πίνακα οργάνων πολλαπλών ενδείξεων, ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης με 12 ή 16 ηχεία, δερμάτινη επένδυση στο ταμπλό.

Το πακέτο M Sport μπορεί να συνδυαστεί με το σύστημα πλοήγησης ConnectedDrive (με οθόνη 10,2 ιντσών), φωνητικό έλεγχο λειτουργιών κ.α. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας. Για τα μοντέλα M Sport Edition της Σειράς 6 είναι διαθέσιμη και η πορτοκαλί απόχρωση στο αυτοκίνητο των φωτογραφιών, η οποία μέχρι σήμερα ήταν αποκλειστικότητα των μοντέλων Μ6.[nggallery id=2608]