Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι νέες BMW M6 Coupe και Cabrio

Ελλάδα 13:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι νέες BMW M6 Coupe και Cabrio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι νέες BMW M6 Coupe και Cabrio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Την ανανεωμένη Μ6, σε coupe και cabrio αμάξωμα, παρουσίασαν οι άνθρωποι της BMW. To νέο μοντέλο ξεχωρίζει εξωτερικά από τους νέους προφυλακτήρες, το πιο δυναμικό εμπρός μέρος με φώτα LED, τις αεροδυναμικές ποδιές, τις ζάντες 19 ή 20 ιντσών, την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης κ.ά. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα, σπορ τιμόνι με paddles αλλαγής ταχυτήτων, επενδύσεις από ανθρακονήματα και νέος πίνακας οργάνων.

Advertisement
Advertisement

Η οροφή του coupe είναι κατασκευασμένη από μίξη πλαστικού με ανθρακονήματα, ώστε να μειωθεί το κέντρο βάρους. Το cabrio διατηρεί την υφασμάτινη οροφή του, η οποία ανοίγει και κλείνει σε 19 sec με ταχύτητες έως 40 km/h.

[nggallery id=1]

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας κινητήρας V8 4,4 lt με διπλό turbo που αποδίδει 560 PS κι έχει μέγιστη ροπή 69,3 kgm. To σύνολο αυτό συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων με launch control. Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές: 0-100 km/h σε 4,2 sec για το coupe και 4,3 sec για το cabrio και τελική ταχύτητα που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h (ή 305 km/h με το πακέτο M Package). H μικτή κατανάλωση του συνόλου είναι 9,9 lt/100 km στο coupe και 10,3 km/h στο cabrio.

Advertisement
Advertisement

Η νέες M6 coupe και cabrio θα βρίσκονται στις εκθέσεις BMW από το καλοκαίρι.