Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα έκδοση για τη MiTo

Ελλάδα 5:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση για τη MiTo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα έκδοση για τη MiTo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία νέα έκδοση που τονίζει το χαρακτήρα της Alfa Romeo MiTo προστίθεται στην γκάμα του μικρότερου σπορ αυτοκινήτου της αγοράς. Με το όνομα SBK, που προέρχεται από τους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσικλετών Superbike, του οποίου η ιταλική εταιρεία είναι χορηγός. Η νέα αυτή έκδοση είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες 1.4 Multiair βενζίνης με 105hp και 1.3 JTDM-2 diesel  με 95hp. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της είναι οι προβολείς ομίχλης σε μαύρο πλαίσιο, τα πλαίσια φώτων που είναι σε χρώμα γκρι titanium όπως άλλωστε τόσο το πίσω αυτοκόλλητο «SBK» αλλά και οι ζάντες αλουμινίου sport 16 ιντσών. Ακόμα, ο σπορ πίσω προφυλακτήρας, οι κόκκινες φρένων αλλά και η διχρωμία στην οροφή και στα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών.

Advertisement
Advertisement

Εσωτερικά διακρίνεται από το ταμπλό Competizione και το ύφασμα Sport, αμφότερα σε μαύρο χρώμα, τις γκρι titanium ραφές, καθώς και τα εμπρός προσκέφαλα με ραμμένο λογότυπο SBK.

Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό, η MiTo SBK διαθέτει σύστημα ελέγχου ευστάθειας VDC με Hill Holder και λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού (e-Q2), 7 αερόσακους, σύστημα ρύθμισης λειτουργίας DNA, σύστημα Start&Stop με GSI, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, RadioCD/MP3 Player με χειριστήρια στο τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινο τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο, ζάντες αλουμινίου Sport 16’’, προβολείς ομίχλης κλπ.

Η τιμή της Alfa Romeo MiTo SBK ξεκινάει από €16.200 με προωθητική ενέργεια και απόσυρση. Επιπλέον, ο επίδοξος αγοραστής έχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω FGA Bank με επιτόκιο 5,25%, 0% προκαταβολή και 72 δόσεις.
[nggallery id=1967]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement