Μία Rapide Shooting Brake από την Bertone
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
Τα 60 χρόνια συνεργασίας ανάμεσα στην Aston Martin και την Bertone θα επισφραγιστούν φέτος στη Γενεύη με ένα αποκλειστικό μοντέλο. Η ιταλική εταιρείας σχεδίασης και κατασκευής αμαξωμάτων θα παρουσιάσει το Jet 2+2, δηλαδή τη Shooting Brake εκδοχή της Aston Martin Rapide.
Όπως μαρτυρά το όνομά του, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με τετραθέσια διάταξη του εσωτερικού, καθώς πίσω από οδηγό-συνοδηγό υπάρχουν δύο ανεξάρτητα καθίσματα. Κινητήρας παραμένει ο V12 της Rapide, στην έκδοση με τα 477 PS, και όχι ο ισχυρότερος με 558 PS της Rapide S.
WHAT CAR
Το εσωτερικό έχει διαμορφωθεί ώστε να εκπέμπει ακόμη περισσότερη πολυτέλεια, με ξύλινες επενδύσεις και διχρωμία στα δερμάτινα καθίσματα. Η Bertone είχε παρουσιάσει πριν από 9 χρόνια το Jet 2, ένα ακόμη Shooting Brake αμάξωμα, το οποίο βασιζόταν στη Vanquish.[nggallery id=1924]
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις