Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Fiat… ταξιδεύει στην Κίνα

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Fiat… ταξιδεύει στην Κίνα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Fiat… ταξιδεύει στην Κίνα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το καλοκαίρι του 2012 θα εμφανιστεί στις αντιπροσωπείες της Fiat στην Κίνα το Viaggio. Πρόκειται για ένα sedan μήκους 4,68 μέτρων, το οποίο βασίζεται στο νέο Dodge Dart. Η κατασκευή του θα γίνεται στην πόλη Changsha, στο εργοστάσιο της GAC FIAT Automobiles Co Ltd. Πρόκειται εταιρεία που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2010 έπειτα από σύμπραξη της Fiat με την κινέζικη Guangzhou Automobile Group. Τα πρώτα Viaggio θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής τον ερχόμενο Ιούλιο.

Advertisement
Advertisement

Το δελτίο Τύπου της Fiat συνοδεύουν και τρεις φωτογραφίες, μέσω των οποίων παίρνουμε μία πρώτη γεύση για την εμφάνιση του 5θέσιου μικρομεσαίου οικογενειακού μοντέλου. Η σχεδίαση του αμαξώματος έγινε στο Τορίνο και οι επιρροές είναι σαφώς… ευρωπαϊκές. Καμπύλες στο εμπρός μέρος, ακμές στο πίσω και φώτα τεχνολογίας LED, έντονη κλίση στην οροφή, στα πρότυπα των μοντέρνων sedan.

Δύο θα είναι οι επιλογές κινητήρων, από την οικογένεια των υπερτροφοδοτούμενων T-Jet: ο 1.4 με τα 120 PS και ο ίδιας χωρητικότητας με τα 150 PS. Θα συνδυάζονται είτε με 5τάχυτο χειροκίνητο είτε με το DDTC διπλού συμπλέκτη.

Παραμένει πάντως άγνωστο αν το Viaggio θα εξαχθεί από την Κίνα και σε άλλες αναπτυσσόμενες αγορές.[nggallery id=21]

Advertisement
Advertisement