Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο Citroen C3

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Citroen C3

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο Citroen C3

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του ανανεωμένου Citroen C3, το οποίο καταγράφει πωλήσεις ρεκόρ αυτή την περίοδο στην Ελλάδα, πάντα στα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς… Σχεδιαστικά στο νέο C3, tα δύο βέλη του σήματος της γαλλικής εταιρείας εκτείνονται μέχρι τα φωτιστικά σώματα, σχηματίζοντας τη νέα μάσκα του μοντέλου. Η σχεδίαση των φώτων δεν έχει αλλάξει, όμως ακριβώς από κάτω βρίσκονται φώτα ημέρας, τεχνολογίας LED. Επανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας, κυρίως στην περιοχή γύρω από τους προβολείς ομίχλης. Στις φωτογραφίες βλέπουμε και νέες ζάντες αλουμινίου για το C3. Το εσωτερικό δείχνει σχεδιαστικά και ποιοτικά αναβαθμισμένο, με τις χρωμιωμένες επιφάνειες να μας θυμίζουν το DS3.

Advertisement
Advertisement

Η σημαντικότερη προσθήκη γίνεται στη γκάμα των κινητήρων, με τους τρικύλινδρους  PureTech να τοποθετούνται στη βάση. Έχουν χωρητικότητα 1 και 1,2 lt. και αποδίδουν αντίστοιχα 68 και 82 PS.
Ο πρώτος εξασφαλίζει στο νέο C3 μέση κατανάλωση 4,3 lt/100 km και εκπομπές CO2 στα 99 g/km, απαλλάσσοντας τον ιδιοκτήτη από τα τέλη κυκλοφορίας.
Ο δεύτερος καταναλώνει σε μεικτό κύκλο καταναλώνει 4,5 lt/100 km (104 g. CO2 ανά km). Θα διατίθεται βέβαια και ο 1.6 VTi με τα 120 PS, όπως και οι diesel e-HDi με 70, 90 και 115 PS και ρύπους από 87 g/km.[nggallery id=1894]