Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δύο sport εκδόσεις για τη MiTo

Ελλάδα 23:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο sport εκδόσεις για τη MiTo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δύο sport εκδόσεις για τη MiTo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η παρουσία της MiTo ως safety car του παγκόσμιου πρωταθλήματος Superbike, έδωσε την ευκαιρία στην Alfa Romeo να λανσάρει δύο ειδικές εκδόσεις του μικρού της μοντέλου. Πρόκειται για τις MiTo SBK Limited Edition και MiTo Superbike Special Series. Και οι δύο θα παρουσιαστούν στο κοινό στην προσεχή έκθεση του Παρισιού.

Advertisement
Advertisement

Η MiTo SBK Limited Edition QV εξοπλίζεται με τον 1.4 Turbo MultiAir με ισχύ 170 PS και θα παραχθεί σε μόλις 200 μονάδες. Οι επεμβάσεις στο αμάξωμα, οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και οι κόκκινες δαγκάνες φρένων της Brembo κάνουν τη συγκεκριμένη MiTo να ξεχωρίζει. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – Cruise Control, αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, ηχοσύστημα Blue&Me. Θα διατίθεται σε δύο χρώματα (μαύρο και κόκκινο) και τρεις οροφές (μαύρη, κόκκινη και λευκή).

Η έκδοση SBK Special Series μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους κινητήρες στη γκάμα, εκτός από αυτούς που βρίσκονται στα δύο άκρα: τον 1.4 με 70 PS και τον 1.4 με τα 170 PS. Σε αυτήν την περίπτωση, οι ζάντες έχουν διαγώνιο 16 ίντσες, ενώ ορισμένες από τις αποκλειστικές λεπτομέρειες αφορούν τη χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, τον sport πίσω προφυλακτήρα. Η MiTo στο περίπτερο της Alfa Romeo στην έκθεση του Παρισιού θα κρύβει κάτω από το καπό της το δικύλινδρο Turbo TwinAir, απόδοσης 85 PS.[nggallery id=542]