Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δύο MINI από το Λονδίνο για όλο τον κόσμο

Ελλάδα 19:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο MINI από το Λονδίνο για όλο τον κόσμο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δύο MINI από το Λονδίνο για όλο τον κόσμο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έμπνευση από τα διάσημα πάρκα της βρετανικής πρωτεύουσας άντλησαν στη θυγατρική της BMW για τη δημιουργία δύο νέων εκδόσεων των MINI και MINI Clubman. Πρόκειται για τα MINI Hyde Park και MINI Green Park, τα οποία φέρουν διαφορετικούς εξωτερικούς χρωματισμούς και λεπτομέρειες στο εσωτερικό. Οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο, με τη γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων να μεταβάλλεται ανάλογα την αγορά.

Advertisement
Advertisement

Τα MINI Cooper και MINI Cooper Clubman θα εξοπλίζονται από τον 1.6 με τα 122 PS, τα MINI Cooper D και MINI Cooper D Clubman με το diesel των 112 PS, τα MINI Cooper S and MINI Cooper S Clubman με τον 1.6 των 184 PS και τα MINI Cooper SD και MINI Cooper SD Clubman με το 2λιτρο σύνολο, ισχύος 143 PS. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ προαιρετικά υπάρχει και η επιλογή του αυτόματου με τον ίδιο αριθμό σχέσεων.

Το MINI Hyde Park είναι βαμμένο στα… λευκά με λωρίδες, εξωτερικούς καθρέπτες και οροφή στο χρώμα της σοκολάτας. Η καμπίνα των επιβατών συνδυάζει το λευκό το μαύρο και το μπεζ. Από την πλευρά του, το MINI Green Park φέρει τα αντίστοιχα μέρη του αμαξώματος βαμμένα στο γνωστό πράσινο British Racing Green. Ανάλογες επεμβάσεις με αυτές του MINI Hyde Park έχουν γίνει και στο εσωτερικό του.[nggallery id=34]