Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Βρήκαμε το Paceman

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βρήκαμε το Paceman

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Βρήκαμε το Paceman

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ηθελημένα ή όχι, η ΜΙΝΙ αποκάλυψε το νέο Paceman, μέσω της διαδικτυακής έκδοσης του περιοδικού της. Το νέο μέλος της οικογένειας της ΜΙΝΙ αποτελεί ουσιαστικά την coupe έκδοση του Countryman.Θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες στο Παρίσι και θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2013.

Advertisement
Advertisement

Το Paceman είναι ελάχιστα μικρότερο σε μήκος (4,06 m) από το Countryman, ενώ είναι και κατά 20 kg ελαφρύτερο. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι οριζόντια και όχι κάθετα όπως στο 5θυρο μοντέλο της ΜΙΝΙ, ενώ διαφορετικής σχεδίασης είναι ο προφυλακτήρας και η πίσω πόρτα. Η κατανάλωση θα είναι ανάλογη με αυτή του Countryman, όχι όμως και η τιμή του. Σύμφωνα με πληροφορίες θα επιβαρύνεται κοντά στα 1.500 ευρώ της αντίστοιχης έκδοσης κινητήρα και εξοπλισμού του 5θυρου μοντέλου.

Τα κινητήρια σύνολα κατά την έναρξη πωλήσεων του Paceman θα είναι τέσσερα, δύο βενζίνης και δύο πετρελαίου: ο 1.6 με τα 122 PS για το Cooper, o 1.6 με τα 184 PS για το Cooper S, ο 1.6 D ισχύος 112 PS για το Cooper και ο 2.0 με τα 143 PS για το Cooper SD. Όλες οι εκδόσεις κινητήρων θα μπορούν να συνδυαστούν και με το σύστημα τετρακίνηση ALL4. Τα δύο διαθέσιμα κιβώτια του Paceman θα είναι το 6τάχυτο μηχανικό και το αυτόματο, ίδιου αριθμού σχέσεων.[nggallery id=458]