Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το SUV της Lamborghini

Ελλάδα 2:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το SUV της Lamborghini

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το SUV της Lamborghini

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επιτέλους η αναμονή έλαβε τέλος. Οι πρώτες φωτογραφίες της οριστικής μορφής του SUV επιδόσεων της Lamborghini κυκλοφόρησαν και το NewsAuto.gr σας τις παρουσιάζει. Το Urus, όπως θα ονομάζεται το πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα 23 Απριλίου στην έκθεση του Πεκίνου.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδιαστική ταυτότητα της Lamborghini παρέμεινε σχεδόν αναλλοίωτη και στο 5θυρο αμάξωμα του SUV, με την έντονα κεκλιμένη οροφή και τα μικρά πίσω παράθυρα να χαρίζουν εικόνα coupe μοντέλου. Το εσωτερικό είναι αρκούντως φουτουριστικό, με διαστημικά όργανα, ξεχωριστές οθόνες αφής για τους εμπρός και πίσω επιβάτες αλλά και 4 ανεξάρτητα καθίσματα.

Όπως είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες, οι πληροφορίες θέλουν κάτω από το καπό του Urus (έχει πάρει το όνομά του από τον πρόγονο του ταύρου) να βρίσκεται ο V10 της Gallardo, με ισχύ άνω των 560 PS. Θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με τα άλλα μεγάλα SUV του Volkswagen Group, τo Q7, την επόμενης γενιάς Cayenne, αλλά και το αναμενόμενο εκπρόσωπο της Bentley στην κατηγορία.

Πρόσφατα πάντως, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamborghini, Stephan Winkelmann, υποστήριξε ότι η έκδοση παραγωγής του Urus δεν θα εμφανιστεί στους δημόσιους δρόμους πριν το 2017.[nggallery id=36]

Advertisement
Advertisement