Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Infiniti Q

Ελλάδα 21:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο Infiniti Q

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Infiniti Q

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα αποκαλυπτήρια του Q50 γίνονται στο NewsAuto.gr. Παρουσιάζουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου μοντέλου της Infiniti, του πρώτου που θα φέρει το πρόθεμα «Q» στο όνομά του. Η σχεδίαση χαρίζει στο μεσαίο πολυτελές sedan πιο επιθετική και sport εμφάνιση από το G37 που αντικαθιστά.

Advertisement
Advertisement

Εμφανώς ανανεωμένο είναι το εσωτερικό, όπου τα βλέμματα πέφτουν πάνω στη μεγάλη κεντρική κονσόλα με τις δύο οθόνες αφής: μία για το σύστημα πλοήγησης και μία για τις υπόλοιπες λειτουργίες. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Infiniti θα γίνουν γνωστά το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

Η θυγατρική της Nissan αλλάζει τα ονόματα των μοντέλων της, επιχειρώντας να δώσει έναν άλλον «αέρα» στα μέλη της γκάμας της. Το όνομα όλων των sedan, coupe και cabrio της Infiniti θα αποτελείται από το Q και έναν διψήφιο αριθμό, ανάλογα με τη θέση του μοντέλου στη γκάμα. Τα crossover και τα SUV θα φέρουν το πρόθεμα QX. Τα μέχρι σήμερα G coupe και convertible θα… βαφτιστούν Q60 και το μεγάλο πολυτελές sedan M, θα λάβει το όνομα Q70. To EX θα γίνει QX50, το 7θέσιο crossover JX θα μετονομαστεί σε QX60, το FX θα αλλάξει σε QX70 και το μεγάλο SUV QX θα ονομάζεται πλέον QX80.[nggallery id=1476]