Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Forester

Ελλάδα 3:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Forester

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Forester

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα στο Λος Άντζελες θα κάνει στα τέλη Νοεμβρίου η τέταρτη γενιά του Forester. Η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου της crossover. Η σιλουέτα του αμαξώματος δεν αλλάζει, όμως με την προσθήκη της νέας μάσκας, των προφυλακτήρων και των φωτιστικών σωμάτων, το ιαπωνικό τετρακίνητο μοντέλο ανανεώνεται και ταυτόχρονα αποκτά μία πιο δυναμική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Η κορυφαία έκδοση του Forester εξοπλίζεται από το νέο 2λιτρο boxer με turbo, ο οποίος εμφανίζει μέγιστη ισχύ 250 PS στις 5.600 rpm και 35,7 kgm ροπής από τις 2.000 έως τις 4.800 rpm. Διαθέσιμος θα είναι και ο 2.5 ατμοσφαιρικός boxer, ισχύος 170 PS και ροπής 24,1 kgm στις 4.100 rpm. Ο πρώτος κινητήρας συνδυάζεται είτε με νέο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με το Lineartronic CVT. Με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων εξοπλίζεται το Forester στην έκδοση 2.5.

Το μήκος του Forester έχει αυξηθεί από τα 4,56 στα 4,6 m, ενώ το μεταξόνιο φθάνει τα 2,64 m (μακρύτερο κατά 2,5 cm). Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, η Subaru υπόσχεται πλουσιότερους χώρους για τους 5 επιβάτες του και τις αποσκευές τους, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.[nggallery id=903]