Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Jeep Compass

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Jeep Compass

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Jeep Compass

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σας δείξαμε πρώτοι το νέο Grand Cherokee, ήρθε η ώρα για μία ακόμα παρουσίαση από το στρατόπεδο της Jeep. Στο περίπτερο της μάρκας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ βρίσκεται και θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες ώρες και το ανανεωμένο Compass! Νέοι κινητήρες, ανανεωμένο εξωτερικό, νέες επιλογές σε ότι αφορά στο εσωτερικός συνθέτουν το παζλ. Ας τα πάρουμε με τη σειρά, ξεκινώντας από το… περιτύλιγμα. Εκεί οι πινελιές ανανέωσης είναι στην εμπρός γρίλια, τους προφυλακτήρες, τους προβολείς αλογόνου, τους καθρέφτες αλλά και τις νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών στο πακέτο Limited. Στο εσωτερικό, νέες επιλογές χρωμάτων και υλικών, με ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων.

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά το Compass εφοδιάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων PowerTech που αναμένεται να βελτιώσει την αχίλλειο πτέρνα του παρελθόντος, βελτιώνοντας την απόδοση και την οικονομία.  Αυτό μεταφέρει στους τροχούς την ισχύ που παράγεται από τον δίλιτρο κινητήρα των 158 ίππων ή τη μονάδα χωρητικότητας 2.4 lt που βγάζει 172 άλογα.

Τέλος η Jeep έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της ασφάλειας, με το νέο Compass να εφοδιάζεται με περισσότερα από 30 συστήματα ασφαλείας, όπως ESC, Hill-Assist, κάμερα οπισθοπορείας κ.α.

Το νέο Compass θα κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις: Sport, Latitude και Limited, με τις δύο τελευταίες να έχουν το νέο κιβώτιο στον στάνταρ εξοπλισμό.
[nggallery id=1490]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης

Advertisement
Advertisement