ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η Spyker B6 Venator

Ελλάδα 22:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η Spyker B6 Venator

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η Spyker B6 Venator

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σας έχουμε εδώ και μέρες ενημερώσει για τη πρόθεση της Spyker να εντυπωσιάσει στην 83η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Μία πρόθεση που βασίζεται πάνω στο πρωτότυπο B6 Venator, την ολοκληρωμένη εικόνα του οποίου  έχουμε πλέον στη διάθεση μας! Η Ολλανδική εταιρεία δεν έχει ακόμα αποκαλύψει πολλά για να το νέο της δημιούργημα και η συγκεκριμένη εικόνα δόθηκε για… πρώτη δημοσίευση στη Wall Street Journal. Ο… «κυνηγός» μιας και στα λατινικά αυτή είναι η ερμηνεία της λέξης «Venator» φημολογείται πως θα «κυνηγάει» επιδόσεις βασιζόμενος σε έναν V6 κινητήρα απόδοσης 375 αλόγων, ισχύς που θα περνάει στον κινητήριο πίσω άξονα μέσω αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά η B6 ακολουθεί το γνώριμο μοτίβο της Spyker, με σαγηνευτικές καμπύλες, χαμηλό αμάξωμα με τον κινητήρα στο κέντρο, τεράστια γρίλια να δεσπόζει στο εμπρός μέρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο δημιούργημα των Ολλανδών διαθέτει σασί από αλουμίνιο, σε συνδυασμό με εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων.

Περισσότερα από αύριο, όταν και η Έκθεση της Γενεύης θα ανοίξει τις πύλες της για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ανάμεσα στους οποίους θα είναι και το NewsAuto.gr!
[nggallery id=2000]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)