Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Citroen DS Wild Rubis (upd)

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Citroen DS Wild Rubis (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Citroen DS Wild Rubis (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Για μία ακόμη φορά το NewsAuto.gr αποκάλυψε τα νέα μοντέλα των εταιρειών πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Χθες σας έδειξε τις φωτογραφίες του πρωτότυπου SUV της Citroen, του Wild Rubis (άγριο ρουμπίνι) που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Απριλίου στη Σαγκάη. Από αυτό θα προκύψει το πολυτελές μεσαίο SUV των Γάλλων, η νέα προσθήκη στη γκάμα DS. Σήμερα η Citroen προχώρησε στις επίσημες ανακοινώσεις.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, στη μάσκα δεν υπάρχει το κλασσικό σήμα της Citroen με τα δύο βέλη, αλλά το λογότυπο της σειράς DS. Με λεπτομέρειες από χρώμιο, μυώδες παρουσιαστικό και εντυπωσιακά φώτα LED, το Wild Rubis θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού και των δημοσιογράφων στην πόλη της Κίνας. Το μήκος του αμαξώματος φθάνει τα 4,7 m, το πλάτος το 1,95 m και το ύψος το 1,59 m.

Δε δόθηκαν πάντως πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη του Wild Rubis, αν και οι φήμες κάνουν λόγο για παρουσία υβριδικού συστήματος. Επίσης δεν υπάρχουν φωτογραφίες από την καμπίνα των επιβατών. Ίσως η Citroen μοιραστεί μαζί μας περισσότερες λεπτομέρειες τις ημέρες της έκθεσης.[nggallery id=2349]