Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Peugeot Urban Crossover Concept

Ελλάδα 5:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Peugeot Urban Crossover Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Peugeot Urban Crossover Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ίσως το πιο ενδιαφέρον έκθεμα της Peugeot στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου είναι το Urban Crossover Concept. Πρόκειται για ένα δημιούργημα που αποτελεί αποτέλεσμα της συνδυασμένης σχεδιαστικής προσπάθειας τριών διαφορετικών ομάδων designers της γαλλικής μάρκας, από το Παρίσι (Γαλλία), τη Σαγκάη (Κίνα) και το Sao Paulo (Βραζιλία). Τρεις μεγαλουπόλεις όπου θα μπορεί να αποτελέσει μία δελεαστική πρόταση για τους κατοίκους της το συγκεκριμένο όχημα. Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία, έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα από μία εντυπωσιακή φουτουριστική εικόνα, αφού θα συνδυάζει τον όγκο και τη δυναμική παρουσία ενός SUV, τα οφέλη ενός πολυμορφικού στους τομείς όπως η πρακτικότητα, καθώς και τη σχεδιαστική γοητεία αλλά και την οδηγική απόλαυση ενός sedan.

Advertisement
Advertisement

Αν πάντως σε αυτούς τους τομείς η Peugeot έχει πετύχει όσο στον τομέα της σχεδίασης, τότε μάλλον θα έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που θα ξεχωρίζει. Όσο για τις διαστάσεις του, το μήκος του Urban Crossover Concept είναι στα 4.14 μέτρα και το πλάτος στα 1.74.

Η επόμενη εμφάνιση του crossover με το οποίο η Peugeot παρουσιάζει το πώς φαντάζεται εκείνη τις αστικές μετακινήσεις στο μέλλον, είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2012 και την Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Παρίσι.
[nggallery id=43]