Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το Fiat 500L Trekking

Ελλάδα 16:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το Fiat 500L Trekking

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το Fiat 500L Trekking

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με γερά χαρτιά κατέβηκε στον «αγωνιστικό χώρο» της έκθεσης αυτοκινήτου του Los Angeles η Fiat. Εκτός από το 500e που σας παρουσιάσαμε και την ανοιχτή έκδοση του Cinquecento, υπήρξε και η… ανήσυχη! Το 500L Trekking ακολουθεί το μοτίβο που είδαμε και στο Panda, με μία έκδοση έξτρα δυνατοτήτων για οδηγούς που δεν περιορίζονται στη πόλη και τους αυτοκινητόδρομους.

Advertisement
Advertisement

Είναι κατά 66 εκατοστά μακρύτερο και κατά 15 εκατοστά πιο φαρδύ και πιο ψηλό από το απλό 500.Με μεγάλους τροχούς 17 ιντσών, προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος το οποίο έχει και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και νέους προφυλακτήρες εμπρός-πίσω.

Η διχρωμία αποτελεί σήμα κατατεθέν τόσο σε ότι αφορά στις εξωτερικές στιλιστικές επιλογές, όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο.

Σε ότι αφορά στους κινητήρες, οι Ιταλοί δίνουν μόνο μία επιλογή, του 1.4 λίτρων MultiAirt Tubo των 160 ίππων και των 249 Nm ροπής. H ισχύς του περνάει στους τροχούς μέσω δύο επιλογών σε ότι αφορά στο σύστημα μετάδοσης: είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με αυτόματο dual clutch με τον ίδιο αριθμό σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Οι πωλήσεις του μοντέλου που θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Κραγκούγεβατς στη Σερβία,  θα ξεκινήσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού, από  τα μέσα του επόμενου έτους.
[nggallery id=1135]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)