Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Nissan Note (video)

Ελλάδα 3:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το νέο Nissan Note (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Nissan Note (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει επιβεβαιώθηκαν και το νέο compact μοντέλο της Nissan είναι ο αντικαταστάτης του Note. Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι ιαπωνικών προδιαγραφών, ενώ με μικρές σχεδιαστικές αλλαγές θα λανσαριστεί στην Ευρώπη στις αρχές του 2013. Το αεροδυναμικό σχήμα (με έντονη κλίση της μπροστινής κολώνας), σε συνδυασμό με τη μάσκα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα χαρίζουν στο Note επιθετική στάση.

Advertisement
Advertisement

Στόχος της Nissan είναι το νέο Note να καταστεί το «πιο φιλικό για το χρήστη» στην κατηγορία του. Έτσι, το ιαπωνικό μοντέλο εξοπλίζεται με την τεχνολογία AVM, η οποία μέσω περιμετρικών καμερών βοηθά τον οδηγό είτε στην οπισθοπορεία είτε στο παρκάρισμα. Στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει και με ένα νέο 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, ο οποίος θα συνδυάζεται με το κιβώτιο XTRONIC CVT και σύστημα start/stop.

Οι πωλήσεις στην Ιαπωνία θα αρχίσουν το Σεπτέμβριο, ενώ για την Ευρώπη θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ. Περισσότερα για το ευρωπαϊκών προδιαγραφών Note θα γίνουν γνωστά τους επόμενους μήνες.[nggallery id=233]