Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Lexus LS

Ελλάδα 16:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το νέο Lexus LS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Lexus LS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η νέα ναυαρχίδα της Lexus και το NewsAuto.gr σας την παρουσιάζει πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, στις 30 Ιουλίου στο Σαν Φρανσίσκο. Πρόκειται για επίσημες φωτογραφίες, οι οποίες διέρρευσαν στο φόρουμ του club της Lexus. Σε αυτές απεικονίζονται το LS 460 και η έκδοση F-Sport του ίδιου μοντέλου, που θα αντιπαρατεθεί με αυτοκίνητα όπως η Mercedes S-Class και η BMW Σειρά 7.

Advertisement
Advertisement

Οι γενικές σχεδιαστικές γραμμές του απερχόμενου LS δεν έχουν διαφοροποιηθεί στη νέα γενιά, με τη σιλουέτα του μεγάλου Lexus να παραμένει η ίδια. Έτσι, οι αλλαγές αφορούν μόνο τα δύο άκρα του αμαξώματος. Κυρίαρχο στοιχείο στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου είναι η νέα εταιρική μάσκα της Lexus, η οποία φθάνει χαμηλά έως τον προφυλακτήρα και περιλαμβάνει και την εισαγωγή αέρα.[nggallery id=260]

Στο απλό LS 460 οι προβολείς ομίχλης δεν βρίσκονται στον προφυλακτήρα, αλλά στα πιο… άγρια φωτιστικά σώματα. Τα «νεύρα» που διατρέχουν το καπό συμπληρώνουν τη δυναμική εμφάνιση του μεγάλου πολυτελούς sedan. Στην «ουρά» του LS συναντάμε νέα πιο σκούρα φωτιστικά σώματα (ενώνονται με μία μπάρα χρωμίου), άνοιγμα του χώρου αποσκευών με έντονες ακμές και επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Φωτογραφίες του εσωτερικού δεν έχουν ακόμη διαρρεύσει, όμως και εκεί περιμένουμε ένα «φρεσκάρισμα» με ποιοτικότερα υλικά και μία μεγάλη οθόνη αφής στο πάνω μέρος της κονσόλας.

Όσον αφορά το LS 460 F Sport, η πιο επιθετική εμφάνιση επιτυγχάνεται μέσω του διαφορετικού εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης, διαφορετική γρίλια στη μάσκα, αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου και πίσω διαχύτη. Το σχήμα της διπλής απόληξης της εξάτμισης παραμένει το ίδιο και στις δύο εκδόσεις. Η sport εκδοχή του μεγάλου sedan θα φέρει ανάλογες «πινελιές» στο εσωτερικό και πιο σκληρή ρύθμιση της ανάρτησης, ενώ περιμένουμε να ακούσουμε… νέα και για πιθανές επεμβάσεις στον κινητήρα.[nggallery id=261]

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τις δύο προαναφερθείσες εκδόσεις, η γκάμα θα περιλαμβάνει επίσης το LS 460 L (με μεγαλύτερο μεταξόνιο) και το LS 600h L (υβριδικό και με επίσης μεγαλύτερο μεταξόνιο). Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για τις επίσημες ανακοινώσεις της Lexus.