Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η νέα BMW M6 Gran Coupe

Ελλάδα 23:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η νέα BMW M6 Gran Coupe

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η νέα BMW M6 Gran Coupe

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μέχρι τώρα είχαμε δει μόνο κατασκοπευτικές της φωτογραφίες. Επιτέλους βλέπουμε και τη τελική μορφή της, λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της. Ο λόγος για την M6 Gran Coupe, το νέο μέλος της οικογένειας της BMW που αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στο σαλόνι αυτοκινήτου του Detroit, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον προσεχή Ιανουάριο.

Advertisement
Advertisement

Υπήρξε λοιπόν μία… μίνι παρουσίαση για λίγους και εκλεκτούς, που έλαβε χώρα στο Νίρμπουργκρινγκ στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 40 χρόνια της σειράς M. Κι όσοι παρευρέθηκαν, είχαν απρόσμενα την ευκαιρία να δουν τη νέα M6 Grand Coupe που με τη σειρά του το NewsAuto αποκαλύπτει σε εσάς!
[nggallery id=1039]
Χαρακτηριστικά πιο επιθετική από το… απλό μοντέλο της βαυαρικής εταιρείας, με αεροδυναμικά splitters και σπόιλερ, τροχούς 20 ινστών, οροφή από ανθρακονήματα, δύο ζευγάρια τεράστιων απολήξεων εξατμίσεων και φυσικά το σήμα «M» να κοσμεί το πίσω μέρος.

Ως γνωστόν, η M6 Grand Coupe (που φυσικά έχει τη κίνηση στους πίσω τροχούς) κρύβει κάτω από το καπό των 4.4 λίτρων twin-turbo V8 βενζινοκινητήρα που εξοπλίζει και την M6 Coupe. Αποδίδει 560 άλογα, με 680 Nm ροπής, με επιτάχυνση 0-100 σε μόλις 4.5 δευτερόλεπτα αλλά με τη τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χιλιόμετρα την ώρα.[nggallery id=1040]