Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Η πολυτελής Jaguar XJ Ultimate

Ελλάδα 19:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Η πολυτελής Jaguar XJ Ultimate

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Η πολυτελής Jaguar XJ Ultimate

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα βλέμματα στην Έκθεση Αυτοκινήτου που διεξάγεται στο Πεκίνο, έχει κλέψει η νέα Jaguar XJ Ultimate. Όχι τυχαία, η βρετανική μάρκα επέλεξε να κάνει επί κινέζικου εδάφους την παρουσίαση του νέου υπέρ-πολυτελούς της sedan μιας και έχει επενδύσει πολλά στη συγκεκριμένη αγορά. Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, η νέα XJ Ultimate δεν έχει μόνο σχεδιαστική φινέτσα αλλά και μία σειρά από εντυπωσιακές παροχές που θα την κάνουν περιζήτητη σε κάθε επιχειρηματία που θέλει να έχει στη διάθεση του ότι μπορεί να φανταστεί ενόσω ο σοφέρ του τον πηγαίνει από το σπίτι στο γραφείο και από εκεί στο αεροδρόμιο ή σε κάποιες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε και… κλάψτε: ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα, χωρισμένα από μία δερμάτινη φωτιζόμενη κεντρική κονσόλα, οθόνες τόσο στο προσκέφαλο των εμπρός καθισμάτων, iPad στην πλάτη τους, σαμπανιέρες, ηχοσύστημα Meridian 20 ηχείων, LED φωτισμό παντού και άλλες πολυτελείς λεπτομέρειες που θα κάνουν τον επιβάτη να μοιάζει με βασιλιά.

Δεν είναι όμως μόνο η πολυτέλεια – συνδυάζεται όπως θα περίμενε κανείς και με τις αναμενόμενες επιδόσεις, καθώς κάτω από το καπό βρίσκεται ένας υπέρ-τροφοδοτούμενος V8 που βγάζει 510 άλογα!
[nggallery id=49]