Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Ερχεται το Audi R4

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Ερχεται το Audi R4

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Ερχεται το Audi R4

ΝΕΑ

Εδώ και καιρό οι φήμες οργιάζουν γύρω από την παραγωγή ενός μικρότερου και οικονομικότερου roadster που θα βρεθεί αντιμέτωπο με την BMW Z4 και την Porsche Boxster. Πριν από μερικές εβδομάδες o γερμανικός τύπος είχε αναφέρει πως το R4 «παγώνει» σαν project αλλά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου υποστηρίζουν πως το πράσινο φως έχει δοθεί και το νέο roadster της Audi θα το δούμε το 2014. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες μας το R4 θα βασιστεί στα μηχανικά μέρη μίας νέας γενιάς roadster που θα φορέσει και τα σήματα των VW και Porsche ενώ θα χρησιμοποιείται μία κοινή πλατφόρμα.

Advertisement
Advertisement

Το αναμενόμενο roadster της Porsche (ίσως να υπάρξει και coupe έκδοση) θα είναι μικρότερο από την Boxster, τόσο σε διαστάσεις, όσο και σε κινητήρες, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα τοποθετηθεί ο 2,5lt TSi της Audi με την απόδοσή του να ξεπερνάει τους 320 ίππους!
Η μόνη μηχανική διαφοροποίηση που φαίνεται να υπάρχει σε σχέση με το Audi R4, θα είναι το κιβώτιο ταχυτήτων με τους Γερμανούς της Porsche να επιλέγουν να τοποθετήσουν το σαφώς ακριβότερο, δικό τους PDK των επτά σχέσεων, αντί του οικονομικότερου S-Tronic της Audi και αυτό αφού η 356 θα μπορεί πωλείται πιο ακριβά από το R5, αφού είναι Porsche…

Πάντως, πριν από το R4 θα προηγηθεί το λανσάρισμα της νέας γενιάς ΤΤ…

 

Advertisement
Advertisement