Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανανέωση για το Espace

Ελλάδα 15:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Espace

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανανέωση για το Espace

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σε φρεσκάρισμα του μεγάλου της πολυμορφικού μοντέλου προχώρησε η Renault, προκειμένου να το διατηρήσει στην… επικαιρότητα μέχρι το λανσάρισμα της πέμπτης γενιάς. Οι αλλαγές στη σχεδίαση επικεντρώνονται στο εμπρός μέρος του αμαξώματος, ενώ παράλληλα το Espace εξοπλίζεται με κινητήρες περισσότερο φιλικούς προς το περιβάλλον και την τσέπη του ιδιοκτήτη.

Advertisement
Advertisement

Το εμπρός μέρος του μοντέλου ταιριάζει πλέον στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault, με το μεγάλο σήμα της μάρκας να δεσπόζει στη χρωμιωμένη μάσκα. Ταυτόχρονα νέες ζάντες αλουμινίου προστέθηκαν στη λίστα του εξοπλισμού, ενώ στην καμπίνα των επιβατών τα καθίσματα προσφέρονται με επένδυση είτε από δέρμα είτε από αλκαντάρα.

Επεμβάσεις στα κιβώτια, αλλά και χρήση τεχνολογιών όπως η επανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα, επέφεραν μείωση στην κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Ο 2λιτρος dCi κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις ιπποδύναμης, 130, 150 και 175 PS και σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο καταναλώνει πλέον 5,7 lt./100 km (έναντι 6,5 lt. του απερχόμενου μοντέλου). Ομοίως, οι εκπομπές CO2 έχουν υποχωρήσει από τα 170 στα 150 gr/km. Όταν ο πετρελαιοκινητήρας συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο, η μέση κατανάλωση είναι 6,4 lt./100 km και οι εκπομπές CO2 169 gr/km. O 2.0 turbo βενζινοκινητήρας καταναλώνει σε μεικτό κύκλο 8,5 lt./100 km (από 8,8 lt.) και εκπέμπει 198 gr CO2 ανά km (από 204 gr/km).

Το 7θέσιο πολυμορφικό αναβαθμίζεται και στον τομέα του εξοπλισμού, με κάμερα οπισθοπορείας, αλλά και σύστημα DVD player, το οποίο περιλαμβάνει δύο οθόνες 7 ιντσών, ενσωματωμένες στο πίσω μέρος των προσκέφαλων οδηγού και συνοδηγού.[nggallery id=181]

Advertisement
Advertisement