Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αναζητεί όνομα για την Ευρώπη το Kia K9

Ελλάδα 22:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναζητεί όνομα για την Ευρώπη το Kia K9

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αναζητεί όνομα για την Ευρώπη το Kia K9

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με κίνηση στον πίσω άξονα, πλούσιους χώρους και πολυτελές εσωτερικό, το K9 άρχισε ήδη από την Νότια Κορέα την εμπορική του πορεία. Το μεγάλο sedan της Kia θα διατίθεται αρχικά με τον V6 3.8 – ισχύος 290 PS – ο οποίος θα συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Από το 2013, η γκάμα των κινητήρων θα εμπλουτιστεί και με τον 3.8 GDI με 334 PS. Οι πωλήσεις εκτός Κορέας έχει προγραμματιστεί να αρχίσουν το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Ήδη η Kia βρίσκεται σε αναζήτηση ονόματος για το μεγάλο της μοντέλο στις υπόλοιπες αγορές, καθώς το Κ9 δεν θεωρείται ελκυστικό εκτός Κορέας. Μάλιστα ζητά και προτάσεις για τη ναυαρχίδα της. Με μήκος άνω των 5 m. και μεταξόνιο μεγαλύτερο από 3 m., το K9 υπόσχεται χώρους λιμουζίνας. «Το μακρύ καπό, οι μεγάλοι τροχοί και η έντονα κεκλιμένη οροφή χαρίζουν στο Κ9 σπορ εμφάνιση. Στόχος μας να αναμετρηθούμε στα ίσα με τους ευρωπαίους κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων», σχολίασε ο επικεφαλής σχεδίασης της Kia, Peter Schreyer.

Ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας του κινητήρα, της ανάρτησης, του συστήματος διεύθυνσης και της μετάδοσης (Eco, Normal, Sport and Snow) ανάλογα με τις συνθήκες ή το προσωπικό του στυλ.[nggallery id=83]

Advertisement
Advertisement