Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα smart με θέα τα αστέρια

Ελλάδα 21:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα smart με θέα τα αστέρια

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα smart με θέα τα αστέρια

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα στο Παρίσι θα κάνει το smart forstars, το τελευταίο δημιούργημα των σχεδιαστών του ομίλου Daimler. Πρόκειται για ένα SUC (Sports Utility Coupe) με χώρο για δύο άτομα μαζί με τις αποσκευές τους και ηλεκτροκινητήρα δανεισμένο από το smart BRABUS electric drive.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με το smart fortwo, το forstars είναι μακρύτερο (3,55 m), πιο φαρδύ (1,71 m) και ταυτόχρονα πιο κοντό (1,5 m), διαστάσεις που του χαρίζουν μία πιο επιθετική παρουσία στο δρόμο. Το ηλεκτρικό μοτέρ έχει ισχύ 82 PS και ροπή 13,8 kgm, χαρίζοντας στο smart forstars τελική ταχύτητα άνω των 130 km/h. Το κόκκινο πρωτότυπο μοντέλο πατά σε μεγάλους τροχούς 21 ιντσών, με τα ελαστικά της Michelin να είναι διαστάσεων 245/35.

Η γυάλινη οροφή συνεχίζεται μέχρι την ουρά του αυτοκινήτου, πάνω από το χώρο των αποσκευών, με βάθος 0,9 m. Εντυπωσιακό είναι το εσωτερικό, με διχρωμία άσπρου-κόκκινου και τιμόνι που παραπέμπει σε αεροσκάφος. Αντί για εσωτερικό καθρέπτη, υπάρχει ένα smartphone και στην οθόνη του εμφανίζεται η εικόνα που στέλνει μία κάμερα.[nggallery id=515]