Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Megane Estate με 220 PS

Ελλάδα 12:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Megane Estate με 220 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Megane Estate με 220 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Renault Sport… έβαλε χέρι και στο Megane Estate παρουσιάζοντας ένα station wagon για «ανήσυχους» οικογενειάρχες. Το GT 220 εξοπλίζεται με το 2λιτρο turbo του Megane RS, η ισχύς του όμως έχει υποχωρήσει στα 220 PS. Η μέγιστη τιμή της ροπής παραμένει πάντως στα 34,7 kgm. Σε συνδυασμό με το start/stop, το Megane Estate GT 220 καταναλώνει σε μεικτό κύκλο 7,3 lt/100 km, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι 169 g/km.

Advertisement
Advertisement

Οι πωλήσεις του περιορισμένης παραγωγής station wagon θα αρχίσουν το Νοέμβριο από τη Γαλλία, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες 11 χώρες, από την Ευρώπη μέχρι την Ιαπωνία. Θεωρείται πάντως από δύσκολο έως απίθανο να το δούμε στην Ελλάδα. Πέρα από την κινητήρα, η Renault Sport έχει επέμβει στο πλαίσιο και στις αναρτήσεις του Megane Estate GT 220. Το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης έχει ρυθμιστεί ανάλογα, ενώ τα ελαστικά από το Megane RS και τα sport φρένα ολοκληρώνουν το πακέτο.

Οπτικά, μαύρες λεπτομέρειες (π.χ. στα καλύμματα των καθρεπτών, τον πίσω διαχύτη και τις ράγες οροφής) δημιουργούν αντίθεση και τονίζουν το χαρακτήρα του μοντέλου. Μαύρες είναι και οι αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Στη μεσαία κολώνα υπάρχει το λογότυπο «GT 220», ενώ στο εσωτερικό συναντάμε την ταμπέλα με την αρίθμηση του αυτοκινήτου στη βάση της κεντρικής κονσόλας και το sport επιλογέα για το 6τάχυτο κιβώτιο.[nggallery id=1056]