Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Kia για τον Batman!

Ελλάδα 18:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Kia για τον Batman!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Kia για τον Batman!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

O Batman είναι ένας υπέρ-ήρωας που μάχεται για το καλό και τη δικαιοσύνη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση και ενάντια στη πείνα! Επειδή μάλλον σας μπερδέψαμε, ορίστε πως έχει η ιστορία. Η KIA θέλησε να στηρίξει τη καμπάνια «Μπορούμε να γίνουμε ήρωες» που αποτελεί μία προσπάθεια να καταπολεμηθεί η πείνα στην Αφρική.

Advertisement
Advertisement

Θα παρουσιάσει λοιπόν οκτώ μοντέλα επηρεασμένα από τους ήρωες της DC Entertainment που οργανώνει αυτή τη καμπάνια και ουσιαστικά έχει «γεννήσει» πέραν του Batman, ήρως όπως η Wonder Woman, o Superman, o Flash κ.α.).

Η αρχή έγινε με το Optima που επανασχεδιάστηκε, βάφτηκε σε μαύρο ματ χρώμα ανάλογο του… batmobile, χαμηλότερη ανάρτηση, LED προβολείς, ειδικού σχεδιασμού ζάντες 20 ιντσών, σπορ διπλές απολήξεις εξατμίσεων και… ειδικό φωτισμό στο κάτω μέρος του σασί!

Φυσικά τη παράσταση κλέβει η εμπρός μάσκα που φέρει το λογότυπο του Batman, του οποίου η μορφή είναι ανάγλυφη και στο πλάι του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό έχει επιλεχθεί μαύρο δέρμα με κίτρινες ραφές και πινελιές από σουέντ ενώ στο πορτ παγκάζ, κρύβεται μία… στολή του συγκεκριμένου ήρωα των κόμικ!
[nggallery id=766]
Γιατί όλοι μας είμαστε παιδιά. Όσοι νιώθουν έτσι βαθιά μέσα τους κι έχουν τα μέσα, μπορούν συμμετέχοντας σε αυτή τη καμπάνια, να βοηθήσουν κάποια άλλα παιδιά, λιγότερο τυχερά.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!