Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Bravo με 253 PS

Ελλάδα 14:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Bravo με 253 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Bravo με 253 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κατέχοντας την πρώτη θέση στην αγορά της Βραζιλίας, είναι φυσικό για τη Fiat να έχει έντονη παρουσία στην έκθεση αυτοκινήτου του Σάο Πάολο. Εκεί ξεχώρισε το Bravo Xtreme, ένα πρωτότυπο που σχεδιάστηκε στη χώρα της λατινικής Αμερικής ειδικά για την εκδήλωση. Κάτω από το καπό έχει τοποθετηθεί μία βελτιωμένη έκδοση του 1.4 T-Jet, ώστε να αποδίδει 253 PS και 33,8 kgm ροπής. Η ανάρτηση του Bravo Xtreme έχει χαμηλώσει κατά 5 mm, ενώ έχουν τοποθετηθεί πιο σκληρά αμορτισέρ και ελατήρια.

Advertisement
Advertisement

Το χαρακτηριστικό του Bravo Xtreme είναι το επιθετικό εμπρός μέρος, με το διαφορετικό προφυλακτήρα και την τεράστια γρίλια που φέρει το λογότυπο της Fiat. Οι δύο μικρότερες εισαγωγές αέρα ενσωματώνουν φώτα ημέρας LED, ενώ στις δύο πλευρές του αμαξώματος εμφανίζεται διακοσμητική λωρίδα με το σήμα «Xtreme». Το δυναμικό look ολοκληρώνεται με τους τροχούς των 19 ιντσών και τον πίσω διαχύτη με τη διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τέσσερις ανεξάρτητες θέσεις, ηχοσύστημα της ASK, οθόνες LCD στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων που εμφανίζουν την εικόνα του δρόμου μέσω εξωτερικών καμερών και άλλες αποκλειστικές λεπτομέρειες. Δύσκολα πάντως θα δούμε έκδοση παραγωγής εμπνευσμένη από το Bravo Xtreme.[nggallery id=855]

 

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!