Live Κίνηση
Περισσότερα
PEUGEOT 208 2024

To νέο Peugeot 208 είναι ιδανικό για την πόλη και όχι μόνο

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Peugeot 208 είναι ιδανικό για την πόλη και όχι μόνο

PEUGEOT 208 2024

To νέο Peugeot 208 είναι ιδανικό για την πόλη και όχι μόνο

PEUGEOT 208 2024

Ιδανικό για κίνηση στην πόλη αλλά και περιμετρικά αυτής, το νέο Peugeot 208 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, προκειμένου να ευχαριστήσει τον οδηγό και τους επιβάτες του τις περισσότερες ώρες που αυτοί θα βρίσκονται στο εσωτερικό του.

Advertisement
Advertisement

Με ιδιαίτερα ξεχωριστή σχεδίαση που κάνει το νέο Peugeot 208 μία μοναδική περίπτωση στην κατηγορία, το γαλλικό supermini έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά ενός πολυάριθμου κοινού. Η πρωταγωνιστική του θέση στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο στην πορεία και της νέας γενιάς.

Αντίστοιχη με την εικόνα του αμαξώματος είναι και η αίσθηση που επικρατεί στο σαλόνι. Ποιότητα και ανέσεις αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας και ένα αψεγάδιαστο φινίρισμα που θυμίζει premium μοντέλα με πολύ υψηλότερη τιμή πώλησης.

Στο δρόμο, πρόκειται για ένα πολύ καλό Peugeot, με γνώμονα την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και την οδική συμπεριφορά, προβλέψιμο και «φιλικό» παντού και πάντα. Ακριβές και εύκολα ελεγχόμενο σε εμπνέει να ασχοληθείς οδηγικά. Αρκετά καλό είναι και το τιμόνι με το μικρό βολάν να προδιαθέτει, ενώ τα φρένα είναι αποτελεσματικά ακόμα και σε ακραία χρήση. Όσο για την άνεση, είναι εξαιρετική διατηρώντας τους επιβάτες ξεκούραστους και cool.

Advertisement
Advertisement

Με μια μεγάλη γκάμα κινητήριων συνόλων, το νέο Peugeot 208 αποτελεί την απόλυτα ενδεδειγμένη και δοκιμασμένη λύση στα supermini που ποντάρουν στο στιλ και σε μια ηχηρή εικόνα-διαπιστευτήριο σε άνδρες και γυναίκες. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις, το νέο Peugeot 208 μετατρέπει τόσο την κίνηση στην πόλη όσο και το παρκάρισμα παιχνίδι.

Φέροντας ένα βαρύ έμβλημα όπως είναι αυτό της Peugeot, πολύ σύντομα διαπιστώνεις πως το νέο Peugeot 208 διαθέτει οδικές αρετές και δυνατότητες και μακριά από το κλεινόν άστυ. Οι λάτρεις της οδήγησης θα διακρίνουν ένα άριστο ζύγισμα και μια άρτια επικοινωνία με τον οδηγό στις πρώτες κιόλας κλειστές στροφές.

Το νέο Peugeot 208 λοιπόν είναι το μέσο που από τη μια θα σε διευκολύνει στις αστικές μετακινήσεις αφού καταναλώνει ελάχιστα, είναι εύχρηστο και κυρίως λειτουργικό, ενώ, από την άλλη, μετατρέπεται μεμιάς σε ένα μέσο αναψυχής εξαιτίας ενός ιδανικού στησίματος και μιας σοφιστικέ ρύθμισης της ανάρτησης η οποία παντρεύει την άνεση με το κράτημα.

Advertisement

Οι Γάλλοι της Peugeot επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο αναζωπυρώνοντας μια παράδοση ετών στα αξιόλογα μικρά αυτοκίνητα και δη εκείνα με οδηγικό ενδιαφέρον. Η ουσία είναι να μεταλαμπαδεύσεις τη χαρά της οδήγησης σε ένα γήινο μέσο για τους πολλούς, όπως έπραξε επιτυχημένα η Peugeot με το νέο 208.