Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ξεκίνησε η Έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»

Ελλάδα 18:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησε η Έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»

ΑΓΟΡΑ

Ξεκίνησε η Έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»

ΑΓΟΡΑ

Στους φιλόξενους χώρους του Πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας) διεξάγεται η Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2017», η οποία άνοιξε τις πύλες της για το κοινό. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες.

Advertisement
Advertisement

Η Έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»  θα είναι ανοιχτή 11-19 Νοεμβρίου 2017, σε έναν εκθεσιακό χώρο σύγχρονο και καταξιωμένο σε κοινό και εκθέτες με άνετη πρόσβαση και δωρεάν parking για όλους τους επισκέπτες.

Στον απόηχο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της τα νέα μοντέλα της αγοράς θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2017», με την συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφία των εισαγωγέων-αντιπροσώπων των δημοφιλέστερων αυτοκινητοβιομηχανιών καθώς και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Η ιδιαιτερότητα της φετινής έκθεσης που θα χαροποιήσει τους επισκέπτες είναι ότι οι 18 εισαγωγικές εταιρείες που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν κάτι καινούργιο. Οι 14 πανελλαδικές πρεμιέρες συν μία πανευρωπαϊκή και τα 120 νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν, πρόκειται να δώσουν το στίγμα της εξέλιξης και το μέλλον της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00
Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00

Τιμές Εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 6 €
Μειωμένο Εισιτήριο: 3€
(ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών)
Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Advertisement

Απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και αντίστοιχου δικαιολογητικού για τα εκπτωτικά εισιτήρια.