Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το MINI Cooper S Countryman με… καυτό πακέτο

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το MINI Cooper S Countryman με… καυτό πακέτο

ΑΓΟΡΑ

Το MINI Cooper S Countryman με… καυτό πακέτο

ΑΓΟΡΑ

Αποκτήστε τώρα την «ισχυρή» έκδοση του MINI Countryman με αυτόματο κιβώτιο και το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus στην τιμή των 36.096 ευρώ ή με 299 ευρώ / μήνα.

Advertisement
Advertisement

 

Το MINI Countryman απευθύνεται σε αυτούς που επιλέγουν να ζήσουν τη ζωή χωρίς συμβιβασμούς, που ξέρουν να δημιουργούν αναμνήσεις, μόνοι ή με φίλους και που πάντα παραμένουν θετικοί στις προκλήσεις.

Advertisement
Advertisement

Το πολυχρηστικό Sports Activity Vehicle ξυπνά μέσα σας την περιπέτεια και σας ανταμείβει με νέες εμπειρίες. Με άνετους χώρους για 5 επιβάτες, χαρακτηριστική και δυναμική σχεδίαση, χωρητικότητα αποθήκευσης που φτάνει τα 1.390 λίτρα, και προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει πρόσθετη ευελιξία, το MINI Countryman προσφέρει μοναδική αίσθηση MINI go-kart μεταμορφώνοντας την καθημερινή οδήγηση σε μία διασκεδαστική εμπειρία.

Συνδυάζοντας όλα όσα προσφέρει το ΜΙΝΙ Countryman με έναν ισχυρό δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με ισχύ 192 ίππων και ένα μοναδικό πακέτο εξοπλισμού, με στοιχεία του βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού, θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα για να ζήσετε στο έπακρο τις ασυναγώνιστες ικανότητές του και να φτάσετε στα πιο απομακρυσμένα μέρη.

Αναλυτικά, το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus περιλαμβάνει τα ακόλουθα: Πακέτο εξοπλισμού Salt, πακέτο εξοπλισμού Pepper, πακέτο εξοπλισμού Chili, χρώμα αμαξώματος (μεταλλικό/μη μεταλλικό), ράγες οροφής (σε ασημί ή μαύρο χρώμα), αυτόματο κιβώτιο Streptonic με διπλό συμπλέκτη και έλεγχο απόσταση παρκαρίσματος (PDC) πίσω.

Advertisement

Το MINI Cooper S Countryman με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και με τον εξοπλισμό Chili Plus, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση καθώς συνδυάζει έναν ισχυρό κινητήρα με μεγάλη ιπποδύναμη με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο εξοπλισμoύ.

Advertisement

Όσο για την τιμή του αυτή διαμορφώνεται στα 36.096 ευρώ ή με 299 ευρώ / μήνα. Η μηνιαία αυτή δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα MINI Select της MINI Financial Services, με προκαταβολή 13.310 ευρώ, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 6,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/1975), διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση 14.799 ευρώ προστασία δανείου 573 ευρώ, έξοδα φακέλου 270 ευρώ. Το συνολικό ποσό πίστωσης είναι 23.359 ευρώ ενώ το συνολικό ποσό καταβολής 42.753 ευρώ (ΣΕΠΠΕ 8,08%).