Live Κίνηση
Περισσότερα
Suzuki

Το ανανεωμένο Suzuki S-Cross

Ελλάδα 4:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Suzuki S-Cross

Suzuki

Το ανανεωμένο Suzuki S-Cross

Suzuki

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικές -για τη Suzuki– είναι οι πωλήσεις του νέου S-Cross το οποίο πάει εξαιρετικά και στην Ελλάδα. Και όταν εννοούμε “νέο” η ανανέωση γίνεται αντιληπτή μέσω του επανασχεδιασμένου εμπρός μέρους, όπου έχει τοποθετηθεί μάσκα με περίγραμμα χρωμίου και νέος προφυλακτήρας. Πιο περιορισμένες επεμβάσεις έχουν γίνει στο πίσω μέρος του αμαξώματος, όπου δεν έχει αλλάξει το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων, έχουν όμως τοποθετηθεί νέα κρύσταλλα.

Advertisement
Advertisement

Στην κεντρική κονσόλα του crossover της Suzuki συναντάμε πλέον μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών, μέσω της οποίας οδηγός και συνοδηγός μπορούν να ελέγχουν τις λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων, ενώ νέες επενδύσεις έχουν τοποθετηθεί στα καθίσματα.

suzuki-s-cross-facelift-prices-2

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον τρικύλινδρο 1.0 BoosterJet των 112 ίππων για το προσθιοκίνητο μοντέλο (με τιμές από 15.770 ευρώ), τον 1.4 BoosterJet 140 PS σε εκδόσεις τόσο 4×2 (από 19.990 €) όσο και 4×4 (από 21.890 €), αλλά και τον 1.6 diesel με 120 ίππους (από 21.480 € για κίνηση μπροστά και από 27.430 € για τετρακίνηση). Ανάλογα με τον κινητήρα το S-Cross προσφέρεται με μηχανικό κιβώτιο (5 ή 6 σχέσεων) ή με 6τάχυτο αυτόματο.

Advertisement
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Διαβάστε ΕΔΩ για όσα έχει να προσφέρει το μικρό αδελφάκι του S-Cross, το νέο Suzuki Ignis.