Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Suzuki: Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος

Ελλάδα 21:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki: Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος

ΑΓΟΡΑ

Suzuki: Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος

ΑΓΟΡΑ

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και η Suzuki θέλει τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της προετοιμασμένους, προσφέροντας τους πολλές προσφορές. Η διάρκεια του δωρεάν καλοκαιρινού ελέγχου είναι από την 1η Ιουνίου μέχρι την 30η Αυγούστου.

Advertisement
Advertisement

 

Επειδή το καλοκαίρι απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα για το αυτοκίνητο, κάθε οδηγός Suzuki μπορεί να επισκεφθεί αυτό το καλοκαίρι έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, για να πραγματοποιήσει το Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο 12 σημείων λειτουργίας, συστημάτων ασφάλειας και άνεσης του οχήματός του.

Advertisement
Advertisement

Οι τεχνικοί του δικτύου θα πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή έλεγχο, με σκοπό να προετοιμάσουν το αυτοκίνητό τους για να είναι έτοιμο να τους συνοδεύσει σε κάθε προορισμό.

Οι προσφορές της Suzuki για τον δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο είναι:

25% Έκπτωση στα γνήσια Ανταλλακτικά Service ή επισκευών για τους ιδιοκτήτες Suzuki, που το αυτοκίνητο τους έχει ταξινομηθεί έως 31/12/2014. Από την συγκεκριμένη ενέργεια εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιείας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ.

Advertisement

Καθαρισμός & απολύμανση air condition μόνο με 60 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσει στον ίδιο και στους συνεπιβάτες του ένα ιδανικό και υγιεινό περιβάλλον. Η παραπάνω εργασία προϋποθέτει τη χρήση γνήσιων φίλτρων καμπίνας και εξασφαλίζει:

Προστασία κατά της σκόνης / γύρης

Advertisement

Αντιβακτηριδιακή προστασία

Προστασία κατά των οσμών / καυσαερίων

Μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού

Advertisement

Η διάρκεια ισχύς του Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου είναι από 1η Ιουνίου μέχρι 30 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου της Suzuki οι οδηγοί αυτοκινήτων Suzuki μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Suzuki.