Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το Kia XCeed των 204 ίππων (+τιμές)

Ελλάδα 5:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το Kia XCeed των 204 ίππων (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το Kia XCeed των 204 ίππων (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Η Kia εμπλουτίζει τη γκάμα του crossover XCeed στη χώρα μας ξεκινώντας τη διάθεση και του μοντέλου με τους 204 ίππους. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά και τις τιμές του.

Advertisement
Advertisement

Το XCeed είναι η crossover εκδοχή της νεότερης γενιάς του Kia Ceed, το οποίο έχει έρθει στη χώρα μας στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς ώστε να αποτελέσει μια από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές της κατηγορίας.

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει για τις πολύ μοντέρνες γραμμές του αμαξώματός του, την προσεγμένη ποιότητα στο εσωτερικό του με τους αρκετά καλούς χώρους, αλλά και την ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση των 204 ίππων είναι η ισχυρότερη στη γκάμα. Διαθέτει το γνωστό μας από τα Kia Ceed GT και ProCeed GT, 1.600άρι T-GDi μοτέρ βενζίνης των 204 ίππων ισχύος και 265 Nm ροπής. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται είτε με 7τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με 7άρι αυτόματο, διπλού συμπλέκτη (με στάνταρ paddles στο τιμόνι).

Οι επιδόσεις που προσφέρει το XCeed των 204 ίππων είναι αρκετά γρήγορες, αφού το 0-100 km/h έρχεται σε 7.7 sec για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή σε 7.5 sec για αυτή με το αυτόματο κιβώτιο. Η τελική ταχύτητα και στις δύο περιπτώσεις αγγίζει τα 220 km/h.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στις τιμές του, το κόστος του Kia XCeed 1.6 T-GDi 204 PS στη χώρα μας ξεκινά από τα 26.990 ευρώ (28.380 ευρώ με το αυτόματο κιβώτιο), μια τιμή πολύ καλή για μοτέρ 200+ ίππων.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, 6 αερόσακους, μια μεγάλη γκάμα τεχνολογιών ασφαλείας, όλο το ηλεκτρικό πακέτο, air condition, ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, χειριστήρια στο τιμόνι και κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, φιμέ πίσω τζάμια κ.α.

Advertisement

Οι πιο πλούσιες εξοπλιστικά εκδόσεις Platinum για την ίδια πάντα επιλογή κινητήρα τιμώνται στα 27.790 ευρώ για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο ή στα 31.590 ευρώ για την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.