Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το νέο Kia Ceed (τιμές-εξοπλισμός)

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το νέο Kia Ceed (τιμές-εξοπλισμός)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το νέο Kia Ceed (τιμές-εξοπλισμός)

ΑΓΟΡΑ

Η 3η γενιά του Kia Ceed ξεκίνησε τη διάθεσή της στην Ελλάδα, με το νέο μοντέλο να έρχεται πιο δυναμικό σχεδιαστικά, με μεγαλύτερους χώρους, αλλά και με μια πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel. Ας δούμε πόσο κοστίζει στη χώρα μας, αλλά και ποιος είναι ο εξοπλισμός του. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Στην ελληνική αγορά το νέο Ceed θα διατεθεί με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 lt.-100 PS, 1.0 lt. turbo-120 PS και 1.4 lt. turbo-140 PS. Στο diesel, υπάρχουν δύο εκδόσεις ισχύος του 1.6 CRDi με 115 και 136 ίππους. Όλες οι επιλογές συνδυάζονται στάνταρ με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ προαιρετικά στον ισχυρότερο κινητήρα βενζίνης και στους δύο diesel υπάρχει και το 7τάχυτο αυτόματο, DCT κιβώτιο ταχυτήτων.

Εξοπλιστικά, η αρχική έκδοση του νέου Kia Ceed είναι η Inmotion (για όλες τις εκδόσεις κινητήρων εκτός των ισχυρότερων ανά καύσιμο), η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, 6 αερόσακους, air condition, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, cruise control, αυτόματα φώτα, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας και άλλα.

Ceed new2

Advertisement
Advertisement

Αμέσως μετά έρχεται η έκδοση Uptown με επιπλέον κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, προβολείς ομίχλης εμπρός, κάμερα οπισθοπορείας, έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών για το ηχοσύστημα κ.α. Η κορυφαία έκδοση Premium προσθέτει ένα πλήρες πακέτο.

Τιμολογιακά, το κόστος ξεκινά από τα 16.890 ευρώ για την έκδοση 1.4 lt.-100 PS Inmotion, ενώ η αντίστοιχη έκδοση diesel (1.6 CRDi 115 PS Inmotion) κοστίζει 21.490 ευρώ. Στην περίπτωση του 1.0 lt. turbo των 120 ίππων οι τιμές αρχίζουν από τα 18.390 ευρώ, ενώ το Ceed των 140 ίππων κοστίζει από 20.790 ευρώ και το diesel των 136 ίππων από 22.990 ευρώ.

Advertisement

Ceed new1