Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα η ανοικτή Huracan των 400.000 ευρώ!

Ελλάδα 5:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα η ανοικτή Huracan των 400.000 ευρώ!

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα η ανοικτή Huracan των 400.000 ευρώ!

ΑΓΟΡΑ

Παρουσιάστηκε στην Κηφισιά στην έκθεση της αντιπροσωπείας η ολοκαίνουργια Huracan Spyder. Καλεσμένοι της Τrident Cars του εισαγωγέα της Lamborghini στη χώρα μας ήταν επίσημοι από το χώρο της πολιτικής, κοσμικοί και πολλοί επώνυμοι.

Advertisement
Advertisement

Ρεπορτάζ: Τάκης Πουρναράκης

Οκτώ μήνες αφότου έκανε πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη, η Huracan Spyder ήρθε και στη χώρα μας. Φυσικά όσοι από εσάς αναρωτιέστε για το αν στην Ελλάδα σήμερα υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το ερώτημα αυτό είναι μάλλον ρητορικό.

12 5b
Τα αποκαλυπτήρια έγιναν λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ υπό τους ήχους πιάνου αλλά και με πολλά επιφωνήματα.

Advertisement
Advertisement

12 5d2
Παρατηρώντας το αυτοκίνητο από κοντά δεν μπορεί παρά να θαυμάσει κανείς την δυναμική του σχήματος. Ο σχεδιαστής του έχει κάνει εκτεταμένη χρήση ενός πολυγωνικού σχήματος που δίνει μια ιδίατερη ταυτότητα στη Huracan.

12 5d4
Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν στην παρουσίαση.
Μια κοσμική κυρία ρωτούσε γιατί είναι τόσο χαμηλό, μια άλλη σχολίαζε το μπλε χρώμα “θα ήταν υπέροχο σε παπούτσι” ενώ οι σύζυγοι ονειρεύονταν βόλτα πιθανότατα χωρίς τις κυρίες τους.

12 5d5
Πριν σας θυμίσουμε τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, να σας πούμε ότι αν θέλετε να την κάνετε δική σας θα πρέπει να εκταμιεύσετε 395.000 ευρώ, καθώς σε αυτό το ποσό εκτοξεύεται η τιμή της με τους φόρους! Και με τα υπόλοιπα 5.000 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε… βενζίνη.

Advertisement

Η Lamborghini όπως ίσως γνωρίζετε ανήκει στο γκρουπ VAG. Οπότε δεν πρέπει να σας εντυπωσιάζει ότι η Huracan χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα με το Audi R8. Η εντυπωσιακή ανοικτή «ιταλίδα» είναι τετρακίνητη και εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό 5.2 V10, μέγιστης ισχύος 610PS/8250rpm με ροπή 560PS/6500rpm. Η Huracan Spyder φέρει υφασμάτινη οροφή, η οποία αναδιπλώνεται σε 17 sec.

Advertisement

12 5d1
Στο ερώτημα
“ποιος θα αποκτήσει αυτή την όμορφη μπλε Huracan”, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsauto, το αυτοκίνητο το έχει παραγγείλει κάτοικος της Ελβετίας…

 

Advertisement